Menu
Winkelwagen

Elektrische hybride fietsen

Sportieve E-bike kopen? Bekijk onze elektrische hybride fietsen!

Een elektrische hybride fiets is de populairste sportieve E-bike! Ben je op zoek naar een sportieve elektrische fiets, dan is dit model zeker iets voor jou. In ons ruime assortiment vind je de sportieve elektrische fiets die het best bij je past! Maak een keuze uit de mooiste modellen van onder meer Merida, Qwic, Kalkhoff en Victoria. Koop je een sportieve E-bike bij Bike.nl, dan wordt deze gratis 100% rijklaar thuisbezorgd!

Wat is een elektrische hybride fiets?

Een elektrische fiets sportief? Jazeker! De elektrische hybride fiets is een sportief model E-bike: perfect voor woon-werkverkeer, maar ook zeker voor de langere fietstochten in het weekend! De elektrische hybride fiets kenmerkt zich door het lage gewicht en de derailleurversnelling. Met een derailleurversnelling trapt lekker licht en biedt een groot schakelbereik, waardoor je overal uit de voeten kunt met je sportieve E-bike. Kies je voor een elektrische hybride fiets met derailleurversnelling, dan is deze altijd uitgerust met een ketting. De riemaandrijving wint echter ook aan populariteit onder de elektrische hybride fietsen. Dit type aandrijving maakt gebruik van een riem in plaats van een ketting, wat de sportieve E-bike erg onderhoudsvrij maakt! Kies je voor een sportieve elektrische fiets met dit type aandrijving, dan is deze altijd voorzien van een versnellingsnaaf. Een versnellingsnaaf is onderhoudsvrij en zorgt voor een soepele schakeling, maar is wel wat zwaarder dan een derailleurversnelling.

Een elektrische hybride fiets beschikt over een krachtige trapondersteuning. Tijdens je dagelijkse ritjes kies je een laag ondersteuningsniveau. Maar als je je sportieve elektrische fiets meeneemt op fietsvakantie, kom je dankzij de krachtige motor iedere helling over. Het meest voorkomende model is de sportieve E-bike met middenmotor. De sportieve E-bike met middenmotor heeft dankzij de plaatsing van de motor een mooie stabiliteit in het frame. De krachtoverbrenging van dit type motor voelt ook het natuurlijkst aan! In ons assortiment vind je ook elektrische hybride fietsen met een achterwiel of voorwielmotor. Wil je meer weten over de motorpositie van een sportieve elektrische fiets, bekijk dan onze pagina over motorposities!

Toch op zoek naar een andere elektrische fiets? Bekijk ons assortiment:

Op zoek naar een sportieve elektrische fiets dames?

Als je op zoek bent naar een sportieve E-bike dames, dan kun je ons assortiment zeker waarderen. Je vindt bij ons namelijk altijd een sportieve elektrische fiets dames die voldoet aan jouw wensen, of je nu op zoek bent naar een sportieve e-bike dames middenmotor of een model met riemaandrijving. Naast elektrische fietsen met een damesframe, zijn er ook sportieve E-bikes met lage instap. Perfect als je zo makkelijk mogelijk op- en af wilt stappen. En een sportieve elektrische fiets dames is zeker niet alleen geschikt voor dames. Ook veel heren zullen enthousiast worden van het lage frame van deze elektrische hybride fiets!

Een sportieve E-bike heren kopen doe je bij Bike.nl!

Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de mannen die op zoek zijn naar een sportieve E-bike heren. De sportieve elektrische fiets heren herken je aan het frame met hoge buis. Dit stevige frame-ontwerp is kenmerkend voor herenfietsen. De sportieve elektrische fiets heren is verkrijgbaar in alle kleuren en maten! Dus ook als je op zoek bent naar een sportieve E-bike heren ben je bij Bike.nl aan het juiste adres! Welke fiets je ook koopt, denk altijd aan een E-bike helm, zodat je veilig de weg op kunt!

Er zijn geen producten in deze categorie.