Menu
Winkelwagen

E-bikes met riemaandrijving

E-bikes met riemaandrijving kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Ben je op zoek naar een E-bike met riemaandrijving? Dan ben je bij Bike.nl aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment E-bikes met riemaandrijving! Elektrische fietsen zijn direct uit voorraad leverbaar en worden gratis 100% rijklaar bij je thuisbezorgd! Kies de beste E-bike riemaandrijving van merken als Qwic, Kalkhoff en Victoria.

Wat is een E-bike met riemaandrijving?

Een elektrische fiets met riemaandrijving is één van de grootste recente innovaties op het gebied van E-bikes. Waar fietsen vroeger uitsluitend werden aangedreven door een ketting, wint de riemaandrijving de laatste jaren aan populariteit, ook onder elektrische fietsen. E-bikes met riemaandrijving beschikken over een kunststof of carbon tandriem, in plaats van de traditionele ketting. De tandriem van een E-bike met riemaandrijving bestaat uit één geheel, in tegenstelling tot alle losse bewegende onderdelen van een ketting. Een E-bike riemaandrijving is dan ook zeer onderhoudsarm! Een elektrische fiets met riemaandrijving is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met een versnellingsnaaf.

Toch op zoek naar een andere elektrische fiets? Bekijk ons assortiment:

Waarom een elektrische fiets met riemaandrijving kopen?

E-bikes met riemaandrijving hebben veel voordelen. Allereerst is de riemaandrijving onderhoudsvrij en zeer sterk. In tegenstelling tot een ketting hoeft een riem niet gesmeerd te worden en is roestvorming onmogelijk! Omdat de riem niet vet is blijft deze schoner dan een ketting en geeft deze minder vuil af. Wil je de tandriem van je E-bike met riemaandrijving schoonmaken, dan doe je dat eenvoudig met wat water. Makkelijker kan niet! In combinatie met de versnellingsnaaf is een E-bike met riem enorm onderhoudsvriendelijk! De slijtage van de aandrijving bij een elektrische fiets met riemaandrijving is minimaal, waardoor de riem vaak langer meegaat dan een gewone ketting. Ook wat betreft rijbeleving is een elektrische fiets riemaandrijving een uitstekende keuze. Een E-bike met riem is vrijwel geruisloos en het ratelende geluid van de ketting en tandwielen is met dit type fiets verleden tijd! Verder ervaar je bij een elektrische fiets met riemaandrijving een efficiënte en soepele krachtoverbrenging.

E-bikes met riemaandrijving zijn over het algemeen wel wat duurder in aanschaf. Wil je een goedkope elektrische fiets kopen, dan is een elektrische fiets met riemaandrijving misschien niet de beste keuze. Maar ben je op zoek naar een moderne, onderhoudsvrije fiets waar je jaren plezier aan kunt beleven, dan is een E-bike met riemaandrijving zeker iets voor jou! En heb je een geschikte fiets gevonden, bestel dan meteen een E-bike fietshelm mee zodat je veilig op pad kunt!

Er zijn geen producten in deze categorie.