Menu
Winkelwagen

Fietscomputers

Fietscomputer kopen? Ruim assortiment fietscomputers bij Bike.nl!

Ben je op zoek naar een fietscomputer? Of je nu op zoek bent naar een simpele kilometerteller, een fietscomputer racefiets of fietscomputer mountainbike: in ons ruime assortiment fietscomputers en kilometertellers is er voor ieder wat wils! Met een fietscomputer kun je tijdens het fietsen interessante informatie over je rit weergeven. Denk hierbij aan je huidige snelheid, de gemiddelde snelheid en de ritafstand. Ook zijn er fietscomputers die meer functies aan boord hebben, zoals: koppeling met je smartphone, cadansregistratie, GPS of zelfs een navigatiefunctie! Bekijk ons assortiment fietscomputers van Sigma en Cateye. Bestel je een fietscomputer bij Bike.nl? Voor 15:00 besteld, je fietscomputer de volgende werkdag al geleverd!

Bekijk ons volledige assortiment fietscomputers:

Op zoek naar een simpele fietscomputer?

Ben je op zoek naar een eenvoudige fietscomputer? Bekijk dan onze kilometertellers! Een km teller fiets is er zowel bedraad als draadloos en beschikt over alleen de functies die je écht nodig hebt. Deze kilometertellers zijn dan ook enorm voordelig!

Vind je weg met onze fietsnavigatie

Op zoek naar dé alleskunners onder de fietscomputers? Bekijk dan onze fietsnavigatie. Deze fietscomputers zitten bomvol functies! Zo kun je eenvoudig navigeren of fietsroutes volgen, maar ook gedetailleerde trainingsgegevens inzien. Ook voor recreatieve fietstochtjes is fietsnavigatie perfect. Plan je rit of laat je verrassen en geniet van de mooiste fietsroutes!

Houd je conditie op peil met onze hartslagmeters

Je conditie op peil houden tijdens het fietsen? Maak gebruik van een hartslagmeter! Met deze nauwkeurige hartslagmeters kun je gemakkelijk je hartfrequentie inzien! Sommige fietscomputers beschikken over een hartslagsensor om je hartslag te kunnen meten, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een sporthorloge met ingebouwde hartslagmeter. Aan jou de keus!