Menu
Winkelwagen

In onze online fietsenwinkel kun je terecht voor alles wat met fietsen te maken heeft. We zijn specialist op het gebied van voordelige fietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Maar, ook voor fietsaccessoires, fietskleding en fietsonderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. En dat alles met het gemak van online. We zijn dé online fietsenwinkel voor de hele familie!


Online je nieuwe fiets kopen

In onze online fietsenwinkel kun je terecht voor alles op het gebied van fietsen. We hebben een uiteenlopend aanbod aan merken waardoor je altijd een product vindt die perfect bij je past en binnen je budget valt. Hieronder vind je onze productgroepen:


Nieuws

Misschien ken je ons van onze XL fietsenwinkel in Utrecht, of van onze webshops Bigline.nl, Bikefactory.nl en Bike.nl. Omdat Bike.nl het beste past bij ons aanbod en onze ambities, bundelen we de krachten en gaan we verder onder één herkenbare naam! Met Bike.nl slaan we een nieuwe weg in. Onze fysieke fietsenwinkel in Utrecht sluit de deuren en we worden dé online fietsenwinkel voor de hele familie! Wil je meer weten over onze naamsverandering en wat Bike.nl jou te bieden heeft? Lees dan hier verder!

Let op: omdat onze winkel in Utrecht is gesloten is hebben we geen bezoekadres meer.

    Een greep uit onze merken

    In de online fietsenwinkel van Bike.nl vind je een ruim assortiment topmerken fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen! We zijn specialist in het aanbieden van voordelige fietsen, transportfietsen en kinderfietsen. Zo koop je de gave transportfietsen van Nogan exclusief bij Bike.nl! Ook biedt Bike.nl de fietsen van Popal, Supersuper, Volare, Cangoo, Kalkhoff, Sensa en Gano aan tegen de scherpste prijzen. Zo vind je altijd een fiets die bij jou of je kindje past. Bike.nl is niet voor niets dé online fietsenwinkel voor de hele familie!


    Je maakt je fiets compleet met de mooiste fietsaccessoires van Bike.nl. Van kinderzitjes van Bobike, Urban Iki, Yepp, Polisport en Qibbel tot de hoogwaardige fietstassen van Basil, New Looxs: je vindt het allemaal in onze online fietsenwinkel! Andere merken die je bij ons kunt vinden zijn onder andere Axa, Abus, Continental, Cratoni, Cyclon, SP Connect, Polaroid, SKS, Topeak, Urban Proof, XLC en Zéfal. Naar welk fietsaccessoire je ook op zoek bent, bij ons slaag je zeker!

      Dé online fietsenwinkel voor de hele familie