Menu
Winkelwagen

Jongensfietsen 14 inch: 3 - 5 jaar

Een jongensfiets 14 inch vind je bij Bike.nl!

Voor een jongensfiets 14 inch ben je bij Bike.nl aan het juiste adres! Wij zijn specialist in kinderfietsen en hebben een ruim 14 inch jongensfiets assortiment met de coolste modellen! Een jongensfiets 14 inch is bij ons bovendien direct uit voorraad leverbaar! Bij Bike.nl vind je altijd de beste jongensfiets 14 inch voor jouw zoon! Kies uit stoere 14 inch jongensfiets modellen van onder meer Nogan en Popal.

Een 14 inch jongensfiets vind je bij ons in de vetste uitvoeringen! Ook zijn onze 14 inch jongensfietsen uitgerust met stoere accessoires, zoals een voordrager en stoere spatborden. Om je zoon goed te kunnen leren fietsen is een jongensfiets 14 inch bij Bike.nl altijd uitgerust met zijwieltjes. Kan je zoon al zelfstandig door de straat racen? Dan kun je de zijwieltjes gemakkelijk van de 14 inch jongensfiets demonteren.

Is een jongensfiets 14 inch de juiste maat voor mijn zoon?

Wil je weten of een 14 inch jongensfiets geschikt is voor je zoon? Dan zit je hier goed, want wij gaan het je uitleggen. Een jongensfiets 14 inch is geschikt voor jongens in de leeftijd van ongeveer 3 tot 5 jaar. Staar je echter niet blind op de leeftijd, want bij het bepalen van de juiste maat jongensfiets is de lengte van je zoon veel belangrijker. Dit komt omdat de lengte van jongens in een bepaalde leeftijdscategorie erg uiteen kan lopen. Ook hangt de juiste maat jongensfiets af van de lengte van de benen van je zoon. Voor een jongensfiets 14 inch gaan we uit van een lichaamslengte van je zoon van ongeveer 98 tot 102 centimeter, wat overeenkomt met kledingmaat 98-102. Valt de lengte van je zoon hierbinnen? Neem dan een kijkje in ons assortiment en vind de perfecte jongensfiets 14 inch voor je zoon! We hebben voor iedere jongen een geschikte 14 inch jongensfiets in ons assortiment.

Is een jongensfiets 14 inch toch niet de juiste maat? Bekijk dan hier onze andere maten jongensfietsen:

Jongensfiets 14 inch kopen? Hier moet je op letten!

Leuk dat je bij Bike.nl op zoek bent naar een 14 inch jongensfiets! Voordat je overgaat tot aanschaf van een 14 inch jongensfiets voor je zoon, is het belangrijk om een aantal dingen in acht te nemen. Zo is het niet handig om een jongensfiets 14 inch op de groei te kopen. Op het moment van aanschaf van zijn nieuwe 14 inch jongensfiets moet je zoon namelijk goed bij de trappers kunnen. Is dit het geval, dan kun je natuurlijk het zadel en het stuur verstellen om je zoon zo goed mogelijk op de fiets te zetten. Als ouder is de veiligheid van je kind natuurlijk het allerbelangrijkste. Koop je een 14 inch jongensfiets bij Bike.nl, dan weet je zeker dat het met de veiligheid goed zit. Zo zijn onze 14 inch jongensfietsen voorzien van een gesloten kettingkast en reflectoren. En omdat je zoon waarschijnlijk pas net heeft leren fietsen, is het een goed idee om te kijken naar een fietshelm. In ons assortiment kinder fietshelmen vind je vast een stoere kinderhelm, die past bij de nieuwe jongensfiets 14 inch van je zoon!

En omdat je zoon graag op de gaafste 14 inch jongensfiets over straat wil racen, is het belangrijk om te weten wat je zoon leuk vindt. Je wil natuurlijk niet dat hij teleurgesteld is met zijn nieuwe jongensfiets 14 inch! Denk dus na over bijvoorbeeld de lievelingskleur van je zoon, of het model 14 inch jongensfiets dat hij graag zou willen hebben. Als je hier niet uitkomt, dan is het natuurlijk ook leuk om samen met je zoon zijn nieuwe jongensfiets 14 inch uit te zoeken! Vergeet niet om meteen een kijkje te nemen bij onze kinderfiets accessoires om de jongensfiets van je zoon nog mooier te maken!

Nogan Rolo Kinderfiets 14 inch Jongens Blauw
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€50 Korting
De Nogan Rolo Kinderfiets 14 inch Jongens Blauw is de perfecte kinderfiets voor stoere jongens! Met de glimmende blauwe kleur en het stoere racepatroo..
  • Hand- en terugtraprem
  • Crossfiets model
  • Dikke banden
€89,00 €139,00
Excl. BTW:€73,55
Nogan Rolo Kinderfiets 14 inch Jongens Zwart
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€50 Korting
De Nogan Rolo Kinderfiets 14 inch Jongens Zwart is de perfecte kinderfiets voor stoere jongens! Met de glimmende zwarte kleur en het stoere racepatroo..
  • Hand- en terugtraprem
  • Stevig frame
  • Oneindig veel plezier
€89,00 €139,00
Excl. BTW:€73,55
Popal Race Kinderfiets 14 inch Jongens Blauw
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€44 Korting
De Popal Race 14 inch is een kinderfiets voor echt racemonsters. Jongens die helemaal gelukkig worden van crossen door de straten. ..
€125,00 €169,00
Excl. BTW:€103,31
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3