Menu
Winkelwagen

Racefiets pedalen

Klikpedalen voor je racefiets koop je voordelig bij Bike.nl!

Als je op een racefiets fietst of van plan bent te gaan fietsen heb je speciale wielren pedalen nodig. Deze racefiets trappers, zoals ze in eenvoudige taal genoemd kunnen worden, hebben een klikmechanisme waarbij de schoen vastklikt aan het pedaal. Vandaar de naam klikpedalen! Deze racefiets pedalen worden door wielrenners gebruikt om een zo goed mogelijke krachtoverbrenging mogelijk te maken. Zo kun je tijdens een trapbeweging kracht zetten op de pedalen, maar hier als het ware ook aan trekken doordat je voet vast zit in het pedaal. Zo kun je meer kracht leveren, bijvoorbeeld bij bergop fietsen. Bij Bike.nl vind je altijd de juiste fietspedalen voor je racefiets. Voor beginners tot fanatieke wedstrijdrijders!

In ons assortiment vind je Shimano pedalen voor je racefiets. Shimano is het populairste en bekendste merk onderdelen uit de wielerwereld. Bijna iedere fiets heeft wel onderdelen van Shimano! De klikpedalen van Shimano staan bekend als zeer duurzaam en zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Als je nieuwe racefiets trappers gaat kopen kun je op verschillende dingen letten. Bijvoorbeeld het type materiaal waar het pedaal van is gemaakt. Dure racefiets pedalen zijn bijvoorbeeld gemaakt van carbon, een materiaal dat erg licht van gewicht is. En zoals iedere wielrenner weet, ieder grammetje kan het verschil maken! Ook zijn er Shimano racefiets pedalen die specifiek voor beginners gemaakt zijn. Deze pedalen hebben een lichtere klikspanning en een groot contactoppervlak, zodat het gebruik van klikpedalen makkelijker wordt gemaakt. Alle Shimano pedalen voor racefietsen, waaronder de Shimano 105 pedalen en Shimano Ultegra pedalen, maken gebruik van het SPD-SL systeem. Zo herken je Shimano SPD-SL pedalen altijd als geschikte pedalen voor je racefiets! Wil je meer lezen over de racefiets pedalen van Shimano? Ga dan naar deze pagina over Shimano fietspedalen!

In ons assortiment racefiets pedalen hebben we rekening gehouden met ieder type wielrenner. Van beginner tot professional. Bekijk ons assortiment racefiets klikpedalen en profiteer van lage prijzen!

Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-R550
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€12,04 Korting
De Shimano SPD-SL PD-R550 racepedalen zijn voorzien van een lichtgewicht composietbody en hebben een extra breed platform voor maximale krachtove..
€64,95 €76,99
Excl. BTW:€53,68
Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-R7000 105 Carbon
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€14,05 Korting
Op zoek naar bewezen racepedalen met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dat zijn de Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-R7000 uit de Shimano ..
€94,95 €109,00
Excl. BTW:€78,47
Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-R8000 Ultegra Carbon
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€20,95 Korting
De Shimano SPD-SL PD-R8000 Ultegra Carbon racepedalen zorgen voor een optimale krachtoverbrenging en hebben een laag gewicht dankzij de carboncomposie..
€129,00 €149,95
Excl. BTW:€106,61
Voor 15.00 besteld, morgen in huisVoor 15:00 uur besteld, morgen in huis
14 dagen bedenktijd 14 dagen bedenktijd
6000m2 winkel in Utrecht6000m² winkel in Utrecht
Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-RS500
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis -€26,04 Korting
De Shimano Pedalen | Race | SPD-SL PD-RS500 is een licht en veelzijdig klikpedaal, dat uitstekend geschikt is voor startende wielrenners. De pedalen h..
€43,95 €69,99
Excl. BTW:€36,32
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4