Menu
Winkelwagen

Racefiets pedalen

Klikpedalen voor je racefiets koop je voordelig bij Bike.nl!

Als je op een racefiets fietst of van plan bent te gaan fietsen heb je speciale wielren pedalen nodig. Deze racefiets trappers, zoals ze in eenvoudige taal genoemd kunnen worden, hebben een klikmechanisme waarbij de schoen vastklikt aan het pedaal. Vandaar de naam klikpedalen! Deze racefiets pedalen worden door wielrenners gebruikt om een zo goed mogelijke krachtoverbrenging mogelijk te maken. Zo kun je tijdens een trapbeweging kracht zetten op de pedalen, maar hier als het ware ook aan trekken doordat je voet vast zit in het pedaal. Zo kun je meer kracht leveren, bijvoorbeeld bij bergop fietsen. Bij Bike.nl vind je altijd de juiste fietspedalen voor je racefiets. Voor beginners tot fanatieke wedstrijdrijders!

In ons assortiment vind je Shimano pedalen voor je racefiets. Shimano is het populairste en bekendste merk onderdelen uit de wielerwereld. Bijna iedere fiets heeft wel onderdelen van Shimano! De klikpedalen van Shimano staan bekend als zeer duurzaam en zijn van hoogwaardige materialen gemaakt. Als je nieuwe racefiets trappers gaat kopen kun je op verschillende dingen letten. Bijvoorbeeld het type materiaal waar het pedaal van is gemaakt. Dure racefiets pedalen zijn bijvoorbeeld gemaakt van carbon, een materiaal dat erg licht van gewicht is. En zoals iedere wielrenner weet, ieder grammetje kan het verschil maken! Ook zijn er Shimano racefiets pedalen die specifiek voor beginners gemaakt zijn. Deze pedalen hebben een lichtere klikspanning en een groot contactoppervlak, zodat het gebruik van klikpedalen makkelijker wordt gemaakt. Alle Shimano pedalen voor racefietsen, waaronder de Shimano 105 pedalen en Shimano Ultegra pedalen, maken gebruik van het SPD-SL systeem. Zo herken je Shimano SPD-SL pedalen altijd als geschikte pedalen voor je racefiets! Wil je meer lezen over de racefiets pedalen van Shimano? Ga dan naar deze pagina over Shimano fietspedalen!

In ons assortiment racefiets pedalen hebben we rekening gehouden met ieder type wielrenner. Van beginner tot professional. Bekijk ons assortiment racefiets klikpedalen en profiteer van lage prijzen!

Er zijn geen producten in deze categorie.