Menu
Winkelwagen

Fiets telefoonhouders

Telefoonhouder fiets kopen? Ruim assortiment fiets telefoonhouders!

Op zoek naar een goede telefoonhouder voor op je fiets? Ga veilig op pad met onze telefoonhouders fiets. Het zogenoemde appverbod is er natuurlijk niet voor niets. Riskeer geen ongeval of boete door je telefoon in je hand te houden, maar gebruik een fietshouder voor je telefoon! Met een telefoonhouder fiets kun je je smartphone bijvoorbeeld gebruiken als fietsnavigatie, of zelfs als fietscomputer! Dankzij een telefoonhouder kun je op je fiets het gemak van je smartphone blijven ervaren, maar dan op een veilige manier!

Bij Bike.nl vind je universele telefoonhouders en telefoonhouders voor iPhone, Samsung en Huawei smartphones. Bekijk de functionele telefoonhouders fiets van SP Connect (als beste getest door de Fietsersbond) en de universele telefoonhouders fiets van Bone Collection!

Bekijk onze andere producten voor fietsveiligheid:

Op zoek naar een telefoonhouder racefiets?

Voor iedereen die graag met de racefiets op pad gaat is er een telefoonhouder racefiets. Wil je bijvoorbeeld met je smartphone navigeren tijdens tochtjes op je racefiets, dan biedt een dergelijke telefoonhouder wielrenfiets uitkomst! Ook kun je je smartphone op je stuur monteren middels een telefoonhouder racefiets en je telefoon gebruiken als heuse fietscomputer! Met onze telefoonhouders fiets ga je veilig op pad op je racefiets of wielrenfiets.

Er zijn geen producten in deze categorie.