Menu
Winkelwagen

Wie zijn wij?

Wij zijn een eigentijds e-commerce bedrijf dat alles op gebied van fietsen heeft voor elke levensfase. We rekenen altijd een scherpe prijs en staan graag voor je klaar met persoonlijk advies. Hieronder vind je meer informatie over waar we voor staan. We hopen dat je snel deel uit zal maken van de Bike.nl familie! Wij van Bike.nl zien jou graag als familie en door onze kernwaarden uit te dragen willen we bereiken dat jij ook zo over ons denkt. Familie kan je vertrouwen, daar ga je persoonlijk mee om en je kan er heel veel lol mee hebben. En zo werden onze kernwaarden geboren. Bovendien zijn onze producten heel geschikt voor alles wat het gezin nodig heeft en groeien we graag met jou en je gezin op. Maak jij al deel uit van de Bike.nl familie?

Onze drie kernwaarden

Betrouwbaar

Familie kan je vertrouwen en ons doel is dat jij ons als betrouwbaar ziet. Deze kernwaarde blijkt vooral uit onze afspraken en service: zo heb jij altijd twee jaar Bike.nl garantie op onze producten, bezorgen wij de volgende werkdag als je voor 15:00 uur hebt besteld en helpen wij jou als er een probleem is. Een passende oplossing voor jou vinden, dat doen wij graag. Tot slot rekenen wij altijd eerlijke prijzen voor onze producten.

Persoonlijk

Met familie communiceer je op persoonlijke wijze, van mens tot mens. We willen geen grote afstand tussen jou en ons. Heb je bepaalde zorgen of vragen over producten? Dan kan je altijd bij ons terecht voor persoonlijk advies en een goed gesprek. We verplaatsen ons in jouw situatie en zorgen er samen voor dat je goed geholpen bent. Tot slot willen we graag je mening: denk je dat iets beter kan? Laat het ons vooral weten, we stellen het altijd op prijs! Geef ons een belletje of stuur ons een mailtje.

Plezier

Met familie heb je plezier en maak je lol. We hopen dat jij met plezier bij ons winkelt en met plezier onze blog, adviespagina’s en artikelen op sociale media leest. We willen graag bereiken dat Bike.nl een plezierig gevoel bij je oproept. Tot slot hebben wij het ontzettend naar ons zin op ons werk. We werken hard en met plezier om Bike.nl steeds groter te laten groeien. We willen deze passie en dit enthousiasme graag met jou delen.

Onze missie

De hele familie voorzien van een goedkoop en betrouwbaar vervoersmiddel. In onze winkel geven wij persoonlijk advies waar je op kan bouwen. Wij willen graag dat de klant met plezier en zekerheid de winkel verlaat. Onze passie voor fietsen is groots en dat willen wij met iedereen delen.

Bike.nl in grote lijnen

Naam ondernemer: Bigline B.V.
Handelend onder de naam: Bike.nl

Vestigingsadres:
Sterrebaan 17B
3542DJ UTRECHT

Let op: dit is geen bezoekadres en/of retouradres!

Telefoonnummer: 085 760 7108
E-mailadres: klantenservice@bigline.nl
KvK-nummer: 62757903
Btw-identificatienummer: NL854946020B01