Menu
Winkelwagen

SP Connect telefoonhouders

Wil jij je telefoon ook veilig kunnen gebruiken op de fiets? Bekijk dan de innovatieve en functionele fiets telefoonhouders van SP Connect. SP Connect is de snelste en veiligste manier om je smartphone op je fiets te monteren! Dit maakt het mogelijk om je fiets onderweg te gebruiken voor bijvoorbeeld navigatie, het afspelen van muzieknummers of het beantwoorden van inkomende telefoongesprekken. Na jarenlange ontwikkeling en onderzoek naar dé perfecte telefoonhouder werd SP Connect in 2016 gelanceerd. Het systeem bestaat uit een Phone Case. Dit hoesje voor je telefoon is enorm stevig en biedt geweldige bescherming als je je telefoon laat vallen. Op de achterzijde van de SP Connect Phone Case bevindt zich een geïntegreerd bevestigingsmechanisme. Met dit 90 graden Twist-to-Lock systeem zorgt ervoor dat je je telefoon met een simpele draai enorm stevig kunt vastzetten op de stuurhouder en andere producten van SP Connect.Ben je in het bezit van een iPhone of Samsung Galaxy smartphone? Dan is de kans groot dat er een geschikte SP Connect Case is voor jouw telefoon. Ook voor Huawei smartphones heeft SP Connect geschikte telefoonhouders in het assortiment. Natuurlijk is er ook een SP Connect houder voor andere typen telefoons, de Universal Phone Case genaamd! Dus ben je op zoek naar een veilige, stevige telefoonhouder die je op de fiets kunt gebruiken? Bekijk dan de producten van SP Connect!

Veel gestelde vragen over SP Connect

SP Connect telefoonhouders zijn geschikt voor verschillende iPhone, Samsung en Huawei telefoons. In de titel en de omschrijving van het product zie je direct voor welk telefoonmodel de betreffende houder geschikt is. Wij bieden drie verschillende producten van SP Connect aan. De SP Connect Bike Mount betreft enkel en alleen de houder die je aan het stuur van je fiets kunt bevestigen. De SP Connect Case-producten kun je op de houder van het stuur bevestigen. Dit betreft dus enkel het hoesje, handig als je van telefoon bent gewisseld en je SP Connect telefoonhouder wil blijven gebruiken. Ook bieden we complete sets aan, de SP Connect Bike Bundle II. In deze set zitten een telefoonhouder en case, waardoor deze bundel direct gebruiksklaar is! Staat je telefoon er niet tussen, maar wil je toch graag een SP Connect telefoonhouder gebruiken, bekijk dan de Bike Bundle II Universal. Deze universele telefoonhouder is voor bijna alle telefoons geschikt en verkrijgbaar in verschillende maten.
SP Connect telefoonhouders zijn gemakkelijk te monteren. Je bevestigt de houder aan je stuur of stuurpen, waarna je je telefoon met SP Connect Case eenvoudig kan plaatsen en kan vastzetten door deze 90 graden rechtsom te draaien. Ben je op je bestemming aangekomen, dan draai je je telefoon eenvoudig van de SP Connect telefoonhouder. Tijdens het fietsen is je telefoon dus perfect in zicht, zodat je bijvoorbeeld eenvoudig kunt navigeren. 
Het QI-draadloos opladen van je telefoon als deze in een SP Connect Case geplaatst is blijft gewoon mogelijk. In het geval van de iPhone Connect Case voor iPhone 12 werkt de draadloos laden-functionaliteit het beste als zowel de lader als de USB-kabel geschikt zijn voor Quick Charge 3.0 (QC 3.0). Draadloos opladen met de Apple Mag Safe oplader is helaas niet mogelijk in combinatie met de SP Connect Case.