Menu
Winkelwagen

Qibbel

Qibbel: de lichtste en makkelijkste te monteren fietsstoeltjes van Nederland! Qibbel, onderdeel van Widek, is een relatief nieuw merk dat innovatieve fietszitjes maakt. De Qibbel Air is hun topmodel, die perfect laat zien waarom Qibbel fietszitjes door klanten zo goed ontvangen worden. De Qibbel Air voor- en achterzitjes zijn niet alleen de lichtste op de markt, ook in gebruiksgemak en comfort blinken de Qibbel Air zitjes uit. Deze kinderstoeltjes passen op vrijwel alle fietsen. Het achterzitje in de Qibbel Air-serie is bovendien verkrijgbaar met zowel frame- als dragerbevestiging. Het gemakkelijk monteren is een van de speerpunten van de Qibbel fietsstoeltjes. Direct uit de doos kun je de fietszitjes monteren! Verder zijn de Qibbel Air voorzitjes en achterzitjes voorzien van een uniek ontwerp, dat gebruik maakt van mesh materiaal voor optimaal comfort en een laag gewicht. Bovendien heeft deze stof als voordeel dat het niet warm wordt in de zon, het gemakkelijk droogt en een uitstekende ventilatie biedt. Optimaal comfort voor je kindje dus!


Dit is het Qibbel Air fietsstoeltje:

  • Als voorzitje of achterzitje beschikbaar
  • Lichtste fietsstoeltjes van Nederland
  • Innovatief en duurzaam ontwerp
  • Optimaal comfort en gemakkelijke montage
  • Veilige, verstelbare vijfpuntsgordel
  • In Nederland ontwikkeld en geproduceerd
De Qibbel Air fietszitjes zijn er voor kinderen van 9 maanden tot ongeveer 6 jaar. Het achterzitje, met een gewicht van slechts 2,5 kilogram heeft een draagvermogen van 22 kilogram. Natuurlijk voldoen de modellen aan de allerhoogste veiligheidseisen, zodat je met een gerust hart op pad kunt met je kindje. De Qibbel Air wordt in Nederland ontworpen en geproduceerd en is beschikbaar in verschillende prachtige kleuren. Voor de voorzitjes is uiteraard ook een windscherm beschikbaar. Door het gebruikte materiaal zijn de Qibbel Air kinderzitjes duurzaam, zodat je er jarenlang plezier aan zult beleven. Wil je een Qibbel Air fietsstoeltje kopen? Bij Bike.nl ontvang je een mooie korting en heb je je nieuwe fietszitje snel in huis!

Veel gestelde vragen over Qibbel

Alle Qibbel fietsstoeltjes voldoen aan de allerhoogste veiligheidseisen. Het Qibbel voorzitje is geschikt voor kinderen tot 15 kilogram, het achterzitje is geschikt voor kids met een maximaal gewicht van 22 kilogram. Beide Qibbel fietsstoeltjes voldoen aan de EN 14344 Europese veiligheidsnorm.
De Qibbel Air is het lichtste fietsstoeltje van Nederland. Qibbel bereikt dit door het gebruiken van mesh in de rugleuning. We kennen dit materiaal van bureaustoelen, waar het veelvuldig gebruikt wordt. Mede door het gebruik van deze stof weegt een Qibbel Air fietsstoeltje slechts 2,5 kilogram! Uiteraard is het fietsstoeltje veilig en voldoet het aan alle geldende veiligheidseisen. Het materiaal is bovendien erg comfortabel, gemakkelijk te reinigen en niet warm wordt. Door het gebruik van mesh is de Qibbel Air veilig, comfortabel en zeer licht van gewicht!
De Qibbel Air fietsstoeltjes zijn geschikt voor montage op een standaard stuurpen + ahead met een diameter 22-36 millimeter. Op deze manier zijn de Qibbel Air voorzitjes geschikt voor bijna alle fietsen!
Het Qibbel Air achterzitje is er in twee varianten: framebevestiging en dragerbevestiging. De Qibbel Air met dragerbevestiging is geschikt voor bagagedragers met een minimaal draagvermogen van 25 kilogram en ook moet de drager voldoen aan veiligheidsstandaard ISO11243. Het Qibbel Air achterzitje met framebevestiging is geschikt voor montage aan zadelbuizen met een diameter van 22-40 millimeter. 
Bij aankoop van een Qibbel Air fietsstoeltje ontvang je een uitgebreide montagehandleiding in de doos. Hierin staat stap voor stap uitgelegd hoe je het fietszitje kunt monteren. Maak je geen zorgen: Qibbel heeft de fietszitjes zo ontworpen dat montage erg gemakkelijk is.