Menu
Winkelwagen

Urban Iki kinderzitjes

De kinderzitjes van Urban Iki hebben een perfecte mix van veiligheid, slim design, technologie, kwaliteit en betaalbaarheid. Dit hippe merk werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in het fietsland Japan. De wens van de familie Kimura, oprichters van OGK, hebben altijd de wens gehad hun kennis en kunde met de wereld te delen. En waar anders kan dat beter dan in Nederland, waar fietsen net als in Japan enorm populair is? Dit betekende het begin van Urban Iki by OGK. De eerste Urban Iki fietszitjes werden door Nederlandse ontwerpers ontworpen, waardoor een perfecte mix van Dutch Design en bewezen Japanse technologie ontstond.


Dit is Urban Iki by OGK:

  • Dutch Design gecombineerd met technologie uit Japan
  • Gegarandeerde veiligheid en TUV-getest
  • Elegant ontwerp met slimme oplossingen
  • Makkelijke Click & Go montage
  • Goede kwaliteit tegen een lage prijsIn Japan is vertrouwen enorm belangrijk. De vertrouwensband die in Japanse families aanwezig is, wil Urban Iki met jou opbouwen. Dit doen ze door middel van het bieden van gegarandeerde veiligheid tijdens iedere fietsrit. Alle kinderzitjes van Urban Iki voldoen aan de veeleisende Japanse veiligheidsnormen. Natuurlijk zijn de fietszitjes onafhankelijk getest door het TUV-instituut en voldoen ze aan de Europese veiligheidsregels. Met een met slechts één hand te sluiten 5-punts veiligheidsgordel zit je kindje comfortabel en veilig vast in het kinderzitje. Bij de achterzitjes worden de beentjes van je dreumes van het wiel afgeschermd door fijne voetriempjes. Veiligheid staat voorop bij de unieke Urban Iki kinderzitjes!

Urban Iki, geïnspireerd door Japan!

Al meer dan 80 jaar vertrouwen families in Japan op de fietszitjes van OGK. Geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsnormen in Japan en volledig ontwikkeld met Japanse technologie. Zonder OGK was de superieure kwaliteit van Urban Iki niet mogelijk geweest! Niet voor niets zijn de kinderzitjes van Urban Iki geïnspireerd door Japan. Dit merk je niet alleen aan het innovatieve ontwerp of de slimme functies, maar ook aan het kleurenpalet. Zo is er de kleur Sakura Pink, die verwijst naar de schitterende Japanse kersenbloesems. De kleur Bincho Black verwijst op zijn beurt naar de Binchotan houtskool uit Japan. Op de achterzijde van de kinderzitjes van Urban Iki vind je bovendien een uniek, trendy waaierpatroon. In Japan staat dit symbool voor pieken van geluk. En dat is wat jij en je kindje ervaren als jullie samen de wijde wereld in trekken!


Veel gestelde vragen over Urban Iki by OGK

Urban Iki heeft kinderzitjes voor kinderen van alle leeftijden. Kan je kind al zelfstandig rechtop zitten? Dan komt hij of zij in aanmerking voor een voorzitje van Urban Iki. Dit is meestal vanaf 9 maanden, tot ongeveer 3 jaar. Heeft je kind een lichaamsgewicht van 15 kilogram bereikt, dan stap je over naar een achterzitje. De achterzitjes van Urban Iki hebben een maximaal draaggewicht van 22 kilogram en zijn geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Het Junior fietszitje van Urban Iki is er voor de grotere kinderen met een gewicht tot 35 kilogram.
Ja, Urban Iki kinderzitjes zijn ook geschikt voor gebruik op elektrische fietsen. Raadpleeg hiervoor altijd de handleiding en documentatie van je elektrische fiets en van het Urban Iki kinderzitje. Niet alle fabrikanten van elektrische fietsen staan plaatsing van kinderzitjes toe op de achterdrager.
Urban Iki kinderzitjes zijn eenvoudig te monteren. Al het benodigde montagemateriaal wordt meegeleverd. In de doos vind je ook een uitgebreide handleiding, waarmee je het fietsstoeltje in enkele minuten op je fiets kunt monteren. Alvast veel fietsplezier toegewenst!
Jazeker, Urban Iki produceert haar fietszitjes tegen de allerhoogste Japanse veiligheidsnormen. Dit houdt concreet in dat ze voldoen aan de hoogste geldende EN14344 Europese veiligheidsnorm. Ook het onafhankelijke TUV-keuringsinstituut heeft de kinderzitjes van Urban Iki goedgekeurd. Veiligheid is dus gegarandeerd!
Urban Iki by OGK heeft een complete collectie accessoires samengesteld die passen bij je Urban Iki fietszitje. Het belangrijkste accessoire is natuurlijk het windscherm. Dit windscherm beschermt je kindje tegen schadelijke UV-straling, koude wind, rondwaaiend stof en vervelende insectjes. De Urban Iki windschermen zijn er in verschillende kleuren die perfect passen bij de fietszitjes!