Menu
Winkelwagen

Kom jij ons team versterken?

Wij zijn Bigline, een scale-up in de fietsindustrie, en we zijn op zoek naar young professionals die samen met ons het verschil willen maken. Op deze pagina lees je alles over ons bedrijf en de kansen die we jou willen bieden. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct op één van onze vacatures. Wie weet tot snel!

Wie zijn wij?

Word lid van Bigline! Wij zijn een scale-up in de fietsindustrie die met passie werkt aan het transformeren van fietsmobiliteit. Met ons geavanceerde model van technologische integratie en automatisering zijn we een toonaangevend afzetkanaal voor fietsproducten. We hebben je nodig om onze missie voort te zetten om fietsen toegankelijk en betaalbaar te maken voor klanten in heel West-Europa.


Samen bouwen

We houden ervan om betrokken te zijn bij wat we doen, en dat is precies de omgeving die we voor jou hebben gecreëerd. Je krijgt de kans om te werken in een dynamisch en innovatief team, waar je ideeën worden gewaardeerd en je inbreng echt het verschil maakt. Samen bouwen we aan de toekomst van duurzame en gezonde mobiliteitsgewoonten.


Technologie en innovatie

Bij Bigline zijn technologie en innovatie van groot belang. We automatiseren een groot deel van onze operatie via ons ERP-systeem, dat slim gekoppeld is aan onze leveranciers en verkoopkanalen. Dit betekent dat je aan de voorkant van innovatie staat, terwijl je bedraagt aan een efficiëntere, duurzamere wereld.


Menselijke service

Hoewel we hoge technologische normen hanteren, vergeten we nooit de menselijke kant van onze diensten. Bigline staat bekend om zijn buitengewone klantenservice. We bieden persoonlijk advies van experts, hanteren ruime bedenktijden, en bieden eenvoudige retouren en gratis omruilingen. Als je graag een verschil maakt in de ervaringen van klanten, dan is dit de plek voor jou.


Gegevensanalyse en markttrends

Bij Bigline maken we onze plannen op basis van gegevensanalyse en markttrends. We verzamelen en analyseren verkoopdata om proactieve beslissingen te nemen en onze producten en diensten voortdurend te verbeteren. Als deel van ons team krijg je de kans om te zien hoe we data gebruiken om onze inkoop- en marketingstrategieën vorm te geven, en hoe we constant streven naar verbetering.

Uniek aan Bike.nl

Jouw inbreng telt
Jouw inbreng telt
Bij ons is de sfeer open en eerlijk. Wij geloven in samenwerking en ieders bijdrage telt. In ons kleine team krijg je de ruimte om je ideeën te delen en directe invloed te hebben op ons bedrijf en de producten die we leveren.
Persoonlijk
Persoonlijk
Bij ons bestaat er geen falen. Of je leert, of je wint. Persoonlijke begeleiding is bij ons vanzelfsprekend. Wij zorgen dat jouw persoonlijke kwaliteiten zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bij ons is er ruimte voor het verbreden van jouw persoonlijke kennis.
Balans
Balans
Bij Bigline is het niet alleen werk. We geloven in een gezonde balans tussen werk en privé, in een werkomgeving waar je je thuis voelt en kunt groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Zo kunnen we samen groeien!

Enthousiast geworden?

Wil jij verschil maken in de fietswereld en herken je je in één van onze vacatures? Solliciteer dan direct via onderstaande knop. We maken graag kennis met je! Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Mocht je geïnteresseerd zijn in een andere baan? Stuur ons dan een open sollicitatie en laat ons weten hoe jij een bijdrage kunt leveren aan onze missie om fietsen toegankelijk en betaalbaar te maken voor klanten in heel West-Europa.

Kom jij ons team versterken?