Menu
Winkelwagen
Werken bij Bike.nl
Werken bij Bike.nl
We verwelkomen je met open armen bij
onze snelgroeiende start-up

Kom jij ons team versterken?

Ons hele bedrijf staat in het teken van het overtreffen van verwachtingen. Wij zijn altijd op zoek naar ambitieuze toptalenten die elke dag willen presteren! Samen met het team leggen wij de lat hoog en zijn continu opzoek naar nieuwe uitdagingen. Ben jij uiterst gedreven en denk jij graag mee om Bike.nl naar een hoger level te brengen? Reageer dan snel op één van onze vacatures, want samen gaan wij voor succes.

 

Dus, wat denk je?

Ben jij ambitieus en durf jij risico’s te nemen met het oogpunt op succes? Is opgeven voor jou geen optie en streef jij jouw doel na? Neem dan een kijkje bij onze vacaturen en solliciteer. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Mocht je geïnteresseerd zijn in een andere baan? Stuur ons dan een open sollicitatie en laat ons weten waarom je bij Bike.nl wilt werken.

Uniek aan Bike.nl

Betrouwbaar
Betrouwbaar
Wij bij Bike.nl hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan. Als er iets wordt gezegd, dan word dit ook gedaan. Een echte Bike.nlr voegt daden bij zijn woorden.
Persoonlijk
Persoonlijk
Bij ons bestaat er geen falen. Of je leert, of je wint. Persoonlijke begeleiding is bij ons van zelf sprekend. Wij zorgen dat jouw persoonlijke kwaliteiten zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bij ons is er ruimte voor het verbreden van jouw persoonlijke kennis.
Plezier
Plezier
Naast ons verlangen naar succes is er ook altijd tijd voor een grapje. Werken in een lekkere werksfeer is bij ons een must. Plezier op de werkvloer is erg belangrijk voor ons en daarom houden wij wel van een lolletje :P

Wie zijn wij?

Bike.nl is een e-commerce bedrijf dat producten beschikbaar maakt voor iedereen. Wij rekenen een eerlijke prijs en staan graag klaar met persoonlijk advies. Bij Bike.nl is alles mogelijk, iedereen heeft zijn eigen vrijheid zodat creativiteit tot bloei kan komen. Wij zijn allen doelgericht en bereidwillig. De visie van Bike.nl is groot en helder: de Europese markt veroveren. Ben jij ook bereid om net dat stapje verder te zetten dan de rest? Wij namelijk wel! Jij ook?