Menu
Winkelwagen

Thule Yepp kinderzitjes

De Yepp fietszitjes zijn al sinds jaar en dag een begrip. Recent heeft Thule het merk Yepp overgenomen, om de fietszitjes naar een nog hoger niveau te tillen! De Yepp kinderzitjes van hebben een innovatief ontwerp, waardoor jij en je kind de zitjes iedere dag met veel plezier kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudig te sluiten vijfpuntsgordel, die niet alleen enorm veilig, maar ook uiterst comfortabel is! Aan alle aspecten wordt gedacht: van montage tot gebruik. Gemakkelijk te monteren, licht van gewicht, verstelbare riemen, waterafstotende materialen: het zijn allemaal kenmerken die de Thule Yepp kinderzitjes zo goed maken. In het complete assortiment van Yepp vind je voorzitjes en achterzitjes, die geschikt zijn voor kinderen van 9 maanden tot 6 jaar. Wil je de producten van Thule Yepp bekijken? Klik dan op onderstaande button.


Kies voor de Thule Yepp kinderzitjes:

  • Innovatief, prijswinnend ontwerp
  • Gemakkelijk te (de)monteren
  • Overtreft de strengste veiligheidsnormen
  • Unieke sluiting en veilige vijfpuntsgordel
  • Gemaakt van waterafstotende materialen
  • Maximaal comfort voor je kindje

Veiligheid gaat voor alles bij Thule. De Yepp fietszitjes worden in het Thule Test Center tot het uiterste getest, zodat ze met gemak voldoen aan alle geldende veiligheidseisen en deze zelfs overtreffen. Op deze manier kun jij met een gerust hart genieten van leuke fietstochtjes met je kindje!Uitgelicht: Thule Yepp Nexxt Maxi achterzitje

De Yepp Nexxt Maxi is het topmodel achterzitje van Thule. Dit innovatieve achterzitje heeft alles wat je verwacht van een topkwaliteit kinderzitje. Allereerst is het zitje eenvoudig op je fiets te bevestigen en is deze beschikbaar met frame- of dragerbevestiging. Zoals alle Yepp kinderzitjes is ook dit model gemaakt van lichtgewicht en robuust kunststof, en uitgevoerd met waterafstotende materialen. De zachte pads in de zitting van het kinderstoeltje zorgen ervoor dat je kindje altijd comfortabel zit, hoe lang je fietstocht ook is. De veilige en verstelbare vijfpuntsgordel is voorzien van een kindvriendelijke gesp en schouderpads, om het comfort te maximaliseren. De Yepp Nexxt Maxi groeit met je kindje mee dankzij de verstelbare voetsteunen en -riemen. Met de ingebouwde reflector ben je goed zichtbaar in het verkeer. Er is zelfs een slot in het kinderzitje geïntegreerd, om diefstal te voorkomen. Het kinderzitje is geschikt voor kinderen met een maximaal lichaamsgewicht van 22 kilogram en verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren!


Veel gestelde vragen over Yepp kinderzitjes

Welk Thule Yepp kinderzitje je nodig hebt is natuurlijk afhankelijk van je wensen. Begin eerst met het maken van een keuze tussen een voorzitje en een achterzitje. Of heb je meer kinderen en heb je zowel een voor- als achterzitje nodig? De Thule Yepp Maxi en Yepp Nexxt Maxi zijn de achterzitjes in het assortiment van Thule. Ben je op zoek naar een voorzitje? Dan bekijk je de Thule Yepp Mini of Thule Yepp Nexxt Mini. 
Met de Thule Yepp kinderzitjes neem je je kind comfortabel mee tijdens al je fietsritten. Natuurlijk kun je niet wachten om erop uit te gaan met je kind en samen van het uitzicht te genieten. Dit kan al vanaf een leeftijd van 9 maanden! Zodra je kindje goed en zelfstandig rechtop kan zitten, mag het plaatsnemen in een voorzitje of achterzitje van Yepp. Thule adviseert wel een kinderarts te raadplegen als je met je kindje van jonger dan 1 jaar op pad wilt. De voorzitjes hebben een maximale leeftijd van 3 jaar (met een lichaamsgewicht van max. 15 kilogram) en de achterzitjes zijn geschikt voor kinderen met een leeftijd tot 6 jaar (max. 22 kiogram lichaamsgewicht).
Kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid staan voorop bij de kinderzitjes van Thule Yepp. In hun eigen Thule Test Center worden de Yepp fietszitjes tot het uiterste getest. Op deze manier overtreffen de Thule Yepp kinderzitjes alle geldende veiligheidsnormen en beschikken ze over een TUV-keurmerk. Ieder fietszitje beschikt over een veiligheidsgesp en verstelbare 5-puntsgordel. Ook een comfortabele voering is bij ieder zitje aanwezig, zodat je kindje altijd comfortabel in het stoeltje kan zitten. De Thule Yepp fietszitjes bieden een superieure kwaliteit en een tijdloos modern ontwerp. Hiermee stimuleert Thule langdurig gebruik van de kinderzitjes, om zo zorg te dragen voor duurzaamheid. Ook het productieproces, de gebruikte materialen en de mogelijkheden tot recycling zorgen ervoor dat de impact van Yepp kinderzitjes op het milieu zo laag mogelijk is. Hiermee draagt Thule Yepp bij aan een fijne toekomst voor je kindje. Verder zijn de Yepp fietszitjes licht in gewicht, hebben ze slimme functies en zijn ze verkrijgbaar in prachtige kleuren. De Thule Yepp fietszitjes zijn dus een uitstekende keuze!
Niet iedere fiets is geschikt voor montage van een fietszitje. Bekijk eerst de handleiding van je fiets om te zien of kinderzitjes op jouw fiets gemonteerd kunnen worden. Thule Yepp fietszitjes worden zo ontworpen dat ze geschikt zijn voor montage op bijna alle fietsen. Bekijk de documentatie van het fietszitje voordat je deze monteert. Heb je een Thule Yepp achterzitje met dragerbevestiging op het oog? Dan dient je bagagedrager te voldoen aan ISO 11243, is deze gemaakt van staal en heeft deze een minimaal draagvermogen van 25 kilogram. Voor achterzitjes met framebevestiging gelden deze veiligheidseisen niet, omdat het zitje direct aan de zadelpen wordt vastgezet.
Jazeker. De ontwerpers van Thule Yepp denken continu na over het verbeteren van de Yepp fietszitjes. Zij zetten zich dagelijks in om de allerbeste fietsstoeltjes te ontwerpen. Dat het met het innovatieve ontwerp van de Yepp kinderzitjes van Thule wel goed zit blijkt uit de gewonnen prijzen voor productdesign:
  • Thule Yepp Nexxt Maxi: iF Gold Design Award (2017), Baby Innovation Award (2017), reddot Design Award (2017)
  • Thule RideAlong Mini: iF Gold Design Award (2015)
Je wil je Thule Yepp fietszitje in die prachtige kleur natuurlijk goed schoon houden. Gelukkig is dit heel makkelijk! Je kunt het zitje gewoon afdoen met een lauw sopje. Door dit onderhoud blijft je fietszitje in topconditie. De waterafstotende materialen zorgen er bovendien voor dat het Yepp kinderzitje snel weer droog en dus klaar voor gebruik is.