Menu
Winkelwagen

Widek

Widek is een Nederlands bedrijf dat ruim 90% van zijn producten in de eigen productiefaciliteit in Krimpen aan den IJssel produceert. Met deze productie op eigen bodem is Widek relatief uniek in de fietswereld! In de jaren ‘30 van de vorige eeuw begon Widek als metaalwarenfabriek. In de decennia die volgden is het bedrijf uitgegroeid tot producent van onder meer fietsbellen, snelbinders, kinderzit jes en andere fietsaccessoires. Het familiebedrijf blijft vasthouden aan de productie in Nederland, om zo een optimale kwaliteit te kunnen leveren en snel te kunnen inspelen op wensen van de klant. Op bijna iedere fiets in Nederland is wel een Widek product te vinden!
Widek staat ook bekend om de leuke kinderfiets accessoires. Widek heeft kinderfiets accessoires voor alle jongens en meiden. Ben je op zoek naar kwalitatieve en betaalbare fietsonderdelen en accessoires, dan ben je bij Widek aan het juiste adres. Widek produceert meer dan 7 miljoen fietsaccessoires per jaar!

Qibbel, produced by Widek

Qibbel is een relatief nieuw merk dat door Widek wordt geproduceerd. Qibbel biedt innovatieve voorzitjes en achterzitjes die gemakkelijk te monteren zijn. De Qibbel fietszitjes zijn bovendien de lichtste in de markt, door vernieuwend materiaalgebruik. Als je op zoek bent naar een veilig kinderzitje, dan is het zeker aan te raden een kijkje te nemen in het assortiment van Qibbel. We verzekeren je dat je niet teleurgesteld zult zijn!Veel gestelde vragen over Widek

Widek is één van de weinige ondernemingen in de fietsbranche die zijn producten nog in eigen huis produceert. De productie van 90% van de fietsonderdelen en accessoires van Widek vinden gewoon nog plaats in de enorme fabriekshal van Widek in Nederland. Het bedrijf, dat in 1936 werd opgericht als metaalfabriek, heeft zich in de jaren daarna ontwikkeld tot een belangrijke speler in de fietsmarkt die zijn producten internationaal verkoopt. Een echt oer-Hollands bedrijf, dat kwaliteit levert!
Widek biedt een ruim assortiment fietsonderdelen en fietsaccessoires. Recent heeft Widek ook de Qibbel fietsstoeltjes geïntroduceerd. Verder bestaat het assortiment van Widek uit fietsbellen, snelbinders, handvatten en kinderfietsaccessories.
Qibbel, produced by Widek, is een innovatieve lijn kinderzitjes. De Qibbel Air fietsstoeltjes zijn de lichtste stoeltjes van Nederland, dankzij vernieuwend materiaalgebruik. Bovendien zijn de Qibbel Air fietsstoeltjes veilig, gemakkelijk te monteren en enorm comfortabel voor je kindje. Wil je meer weten over deze hoge kwaliteit fietsstoeltjes, bekijk dan de Qibbel-merkpagina!