Menu
Winkelwagen

Bakfietsen

 

Goedkope bakfiets kopen

Ga je een bakfiets kopen? Een bakfiets is multifunctioneel. Niet alleen voor moeders en vaders om kinderen in mee te nemen, maar voor iedereen! Koop jouw ideale bakfiets op bike.nl, en krijg deze gratis rijklaar thuisbezorgd! De bakfiets is een gezond en duurzaam alternatief voor auto's. Vooral in de stad kan dit erg handig zijn. Je kunt hem overal makkelijk wegzetten, en toch 4 kinderen erin meenemen! Ook bij het vervoeren van spullen is een bakfiets superhandig. Zo heeft de Cangoo Groovy maar liefst 4 zitjes, waardoor je zat ruimte hebt om boodschappen of andere spullen mee te nemen.

Elektrische bakfiets kopen

De elektrische baklfiets is voor de moeders en vaders die hun kinderen elke dag naar school brengen, het al druk genoeg hebben en snel op hun werk moeten zijn. Met een krachtige motor op je bakfiets kun je alles aan! Vier kinderen, een bak vol met zware spullen, niks staat je meer in de weg. Geen moeite meer met opstappen, fietsen of op tijd komen. Bij Bike.nl kun je een zeer goedkope elektrische bakfiets kopen. Ook deze wordt volledig gemonteerd en gratis thuisbezorgd. Zo koop je bijvoorbeeld de Cangoo Groovy-E voordelig op onze website, in verschillende kleuren.

Mini bakfiets kopen

Speciaal voor kinderen, de Cangoo Mini bakfiets. Deze kleine bakfiets wordt gratis en voor 95% afgemonteerd geleverd. De mini bakfiets is groot favoriet bij zowel de kids als hun papa’s en mama’s. De kids kunnen alle spullen meenemen in de bakfiets en de ouders hoeven niet meer achter hun kroost aan te hollen. De mini bakfiets is namelijk de ideale fiets om op te leren fietsen. Door het grotere achterwiel en de twee kleine voorwielen staat de fiets heel stabiel en rijdt jouw kind er met alle gemak zo op weg. De Cangoo Mini bakfiets is geschikt voor kinderen tussen de 5-7 jaar.

Ik ga op weg en neem alles mee

Tuttige mandjes zijn uit en voordragers zijn passé: de bakfiets is tegenwoordig helemaal hip. Met de mini kinderbakfiets hoeft jouw zoon of dochter niet de keuze te maken tussen de knuffel, pop, auto’s of schooltas, ze kunnen allemaal gewoon mee. Plek is er voor iedereen en alle spullen. De Nogan Cargo heeft een voorwiel met de wielmaat van 12 inch en het achterwiel is 16 inch. Tot slot heeft de mini bakfiets een terugtraprem, hiermee komt jouw kleine altijd veilig tot stilstand.

Montage en levering

Ben je van plan een bakfiets te kopen? Jouw bakfiets wordt gratis rijklaar geleverd. Je hoeft niks zelf te doen. Super makkelijk zonder gedoe. Als je via de webshop bestelt dan zal Bike.nl contact met je opnemen om een afspraak te maken wanneer de bakfiets geleverd kan worden. De levertijd is ongeveer 3-7 dagen.

Er zijn geen producten in deze categorie.