Menu
Winkelwagen

Valetta

Valetta: exclusief verkrijgbaar bij Bike.nl!

Valetta is onze nieuwe lijn transportfietsen. Als specialist in transportfietsen hebben we veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de Valetta Cargo! Ons uitganspunt hierbij is het bieden van een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding, zodat de fiets met veel plezier gebruikt kan worden voor dagelijkse ritjes. Zo is deze fiets misschien wel de perfecte fiets om mee naar school te fietsen! De fietsen van Valetta zijn verkrijgbaar in de maten 20 t/m 26 inch en we bieden varianten mét of zonder versnellingen. Zo is er altijd een Valetta Cargo die bij je past. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele prachtige kleuren waarin deze fiets verkrijgbaar is. Jouw favoriete kleur zit er zeker tussen!


Daarom kies je voor Valetta!

  • Onze nieuwste lijn transportfietsen zit vol verbeteringen
  • Hoge kwaliteit voor een lage prijs, dat is ons doel!
  • Verkrijgbaar met of zonder onderhoudsvrije Nexus 3 versnellingen
  • De perfecte fiets voor dagelijkse ritjes, bijvoorbeeld naar school
  • Voorzien van hoogwaardige onderdelen
  • Verkrijgbaar in vele prachtige kleuren

Wil je meer weten over de Valetta Cargo? Lees dan snel verder!De perfecte fiets voor naar school!

Dit maakt onze Valetta Cargo uniek

De Valetta Cargo is niet zomaar een fiets, het is onze beste transportfiets ooit! Onze expertise in transportfietsen hebben we bij deze Valetta fietsen ingezet om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bereiken. Omdat we willen dat deze fiets lekker fietst en je er dagelijks veel plezier aan beleeft, kiezen we niet voor de goedkoopste onderdelen. Dit maakt de fiets misschien niet de goedkoopste in de markt, maar je merkt dit zeker!

Zo rusten we deze fiets uit met een AXA Solid ringslot, met ART-certificering. Dit is uniek in deze prijsklasse! Ook op andere onderdelen hebben we niet bespaard. De Valetta Cargo heeft bijvoorbeeld een nieuw model zadel, dat extra comfortabel is dankzij de ingebouwde vering. En de pedalen, die zijn voor goede grip in alle weersomstandigheden uitgerust met een anti-sliplaag. Daarnaast is de Valetta Cargo enorm compleet uitgerust. Een stevige zijstandaard, snelbinders, fietsbel: het zit allemaal op deze mooie transportfietsen! Tot slot is er de stevige aluminium voordrager van Popal. Die zorgt ervoor dat je nooit meer met een zwarte tas op je rug hoeft te fietsen!

Veel gestelde vragen over Valetta

Valetta is één van onze eigen merken. Onze kennis van transportfietsen zetten we graag in om de beste kwaliteit te leveren, uiteraard voor een betaalbare prijs zoals je van ons gewend bent. Bij het ontwikkelen van deze fietsen was dit dan ook ons uitgangspunt. We hebben alle feedback van onze klanten meegenomen in de ontwikkeling. Dit heeft geresulteerd in een moderne, stijlvolle transportfiets die compleet is uitgevoerd en is voorzien van betrouwbare onderdelen. Dit maakt de Valetta Cargo misschien wel de beste fiets voor iedere dag!
Onze Valetta fietsen zijn scherp geprijsd, maar op het leveren van kwaliteit besparen we zeker niet! Zoals je hierboven kunt lezen hebben we de Valetta Cargo niet uitgerust met goedkope onderdelen. Een fiets moet namelijk lekker fietsen en betrouwbaar zijn. Dat geldt zeker voor transportfietsen zoals de Valetta Cargo. Die zijn namelijk de populaire keus onder veel scholieren en wordt gebruikt om iedere dag naar school te fietsen. Je zult dus zeker goedkopere fietsen kunnen vinden, maar vergelijk de onderdelen vooral zelf. Dan zul je zien dat de Valetta Cargo een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt!

De Valetta Cargo is beschikbaar in vele verschillende kleuren. De populairste kleuren? Dat zijn Mat Zwart en Mat Flamingo! Maar omdat we willen dat er voor iedereen een fiets is die in de smaak valt, is de Valetta Cargo in totaal in maar liefst 7 verschillende kleuren leverbaar! Wat is jouw favoriete kleur?

Valetta biedt transportfietsen in meerdere inchmaten. Weten welke maat je kind nodig heeft? Bekijk dan onze kinderfiets maattabel! De framehoogtes en andere informatie over de maat kun je vinden in de specificaties van de Valetta fiets van jouw keuze. Vergelijk deze met de huidige fiets van je kind om een goede keuze te kunnen maken.
Valetta transportfietsen worden door Bike.nl geleverd in doos. De fietsen worden in de fabriek grotendeels in elkaar gezet, waardoor de montage voor jou een stuk makkelijker wordt. Wil je weten hoe je een Valetta fiets kunt monteren? Bekijk dan onze montagehandleiding. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de fiets in elkaar zit. Met deze handleiding fiets je in no-time weg op je nieuwe fiets van Valetta!