Menu
Winkelwagen

Cyclon

Het Nederlandse merk Cyclon ontwikkelt al meer dan 35 jaar topkwaliteit producten om je fiets schoon te maken, te beschermen, te onderhouden en te smeren. Het productaanbod van Cyclon is enorm breed, waardoor je altijd het product vindt dat je nodig hebt. Cyclon ontwikkelt bovendien continu nieuwe en innovatieve producten, om ervoor te zorgen dat jouw fiets zo lang mogelijk meegaat. Het merk is opgericht uit passie voor de fiets en jij kunt er als fanatieke fietser op vertrouwen dat je met Cyclon alleen de beste kwaliteit producten in huis haalt. Ook vele professionals, variërend van fietsenmakers tot wielerteams (waaronder SEG Racing, LIV en Metec) gebruiken de producten van Cyclon dagelijks. Cyclon: to keep your bike smiling!


Ga voor Cyclon:

  • Meer dan 35 jaar bewezen kwaliteit
  • Ontwikkeld uit passie voor de fietssport
  • Ruim assortiment topkwaliteit onderhoudsproducten
  • Geschikt voor racefietsen, MTB’s, stadsfietsen en E-bikes
  • Speciaal voor de veeleisende fietser


Welk Cyclon product heb ik nodig?

Cyclon biedt een breed assortiment onderhouds- en schoonmaakproducten om je fiets in absolute topconditie houden. De smeermiddelen van Cyclon gebruik je om bewegende onderdelen van je fiets te beschermen. Door het smeren van bijvoorbeeld je ketting en tandwielen ga je een piepend geluid tegen en zorg je ervoor dat deze onderdelen langer meegaan. Cyclon heeft smeermiddelen voor verschillende weersomstandigheden. De schoonmaakmiddelen van Cyclon zijn perfect voor het reinigen van alle onderdelen van je fiets. Je voorkomt hiermee extra slijtage en zorgt voor een langere levensduur van je fiets. Cyclon heeft hiervoor onder meer de Foam Spray, Bike Cleaner Spray, Brake Cleaner Spray en Matt Cleaner Spray voor fietsen met een matte afwerking. Na het reinigen kun je de beschermingsmiddelen gebruiken. Hiermee conserveer je je lak en metalen onderdelen en voorkom je roestvorming. Zo kun je langer genieten van je fiets! Tot slot heeft Cyclon onderhoudsproducten in het assortiment.


Veel gestelde vragen over Cyclon

Cyclon is dé manier om jouw fiets schoon te maken, te beschermen en te smeren. Cyclon heeft een compleet aanbod aan reinigingsproducten, smeermiddelen, beschermingsmiddelen en onderhoudsmiddelen voor iedere fiets. Keep your bike smiling is de slogan van Cyclon! Het bedrijf is al meer dan 35 jaar actief en heeft daarom ruime ervaring op het gebied van fietsonderhoud. Dit heeft geleid tot het meest complete assortiment met topkwaliteit producten om jouw fiets in topconditie te houden. Met de innovatieve producten van Cyclon kun je de levensduur van je fiets verlengen. Goed onderhoud met de producten van Cyclon doet wonderen! De Cyclon producten kunnen worden gebruikt voor je racefiets, mountainbike, stadsfiets en elektrische fiets.
Cyclon heeft een ruim productaanbod dat geschikt is voor alle soorten fietsen. Hoewel sportieve fietsers meer bezig zijn met het onderhouden en schoonmaken van hun racefiets of mountainbike, doen ook fietsers met een stadsfiets of E-bike er goed aan om hun fiets te onderhouden en schoon te maken met de producten van Cyclon. Zo houd je je fiets in uitstekende conditie en blijft deze mogelijk nog langer mooi!
Alle producten van Cyclon hebben een specifieke functie. Op deze manier kan Cyclon de kwaliteit waarborgen en er voor zorgen dat de producten optimaal werken. Wil je je fiets echt in topconditie houden, dan ontkom je er niet aan om meerdere schoonmaak-, smeer- en onderhoudsproducten te gebruiken. Op onze website kun je in de productomschrijving van een specifiek product lezen wat de functie van het product is en hoe je deze moet gebruiken. Veel succes met het onderhouden van je fiets!