Menu
Winkelwagen

Kinder omafietsen

Kinder omafiets kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Ben je op zoek naar een omafiets voor je kind? Dan ben je bij Bike.nl aan het juiste adres! Bike.nl is namelijk specialist in kinderfietsen! Ons assortiment kinder omafietsen is ruim en onze omafietsen kinder omafiets heeft namelijk een stijlvolle uitstraling, waar ieder kind dol op is! Kies de perfecte kinder omafiets uit ons assortiment van Popal! Deze fietsen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Wat is een kinder omafiets?

Een omafiets is één van de populairste kinderfietsen! De omafiets kenmerkt zich door het klassieke model frame, met grote koplamp en het hoge stuur. De omafiets is al eeuwenlang populair en is er ook speciaal voor kinderen! Een kinder omafiets is een hippe fiets die ook nog eens comfortabel is! Door het hoge stuur zit je kind lekker rechtop. Ook is een kinder omafiets lekker simpel, zonder overbodige accessoires. Dit maakt een kinder omafiets een goedkope fiets! Een uitstekende fiets voor je kind dus! Dat de omafiets door de jaren heen nauwelijks is veranderd bewijst het succes van deze fiets! Bij Bike.nl vind je de mooiste kinder omafietsen! Vergeet niet om meteen een kijkje te nemen bij onze kinderfiets accessoires om de omafiets van je kind nog mooier te maken! 

Bekijk direct ons assortiment verschillende maten kinder omafietsen:

Ben je benieuwd welke maat kinder omafiets je kind nodig heeft? Bekijk dan onze maattabel kinderfietsen.

Kinder omafietsen met versnellingen

Als je kind een omafiets gebruikt om iedere dag naar school te fietsen, dan is een kinder omafiets met versnellingen een uitstekende keuze! Met een kinder omafiets met versnellingen fiets je altijd soepel. Zo kun je een lichtere versnelling schakelen als je bijvoorbeeld een brug over moet of tegenwind fietst. Kinder omafietsen zijn er in de maten kinder omafiets 22 inch, kinder omafiets 24 inch en kinder omafiets 26 inch. Deze omafietsen zijn voorzien van 3 versnellingen. Filter eenvoudig op de website om ons assortiment kinder omafietsen met versnellingen te bekijken!