Menu
Winkelwagen

Omafietsen 24 inch

Omafiets 24 inch kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Bij Bike.nl ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een 24 inch omafiets. Wij zijn specialist in kinderfietsen en hebben dan ook een ruime voorraad kinder omafietsen 24 inch voor jouw kind! De omafiets is enorm populair en wij weten wel waarom! Een 24 inch omafiets heeft een hippe uitstraling, waar je kind zeker vrolijk van wordt! In ons assortiment vind je mooie 24 inch omafietsen van Popal. Deze fietsen hebben we uitgekozen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En ze zien er ook nog eens fantastisch uit!

De omafiets is een van de meest verkochte fietsen in Nederland. De omafiets 24 inch is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Voor een zeer lage prijs krijg je een verrassend hoog comfort! De 24 inch omafietsen hebben een hoog gemonteerd stuur, waardoor je kind lekker rechtop zit. Zo kan je kind comfortabel naar school fietsen!

Is een omafiets 24 inch de juiste maat voor mijn kind?

Leuk dat je op zoek bent naar een 24 inch omafiets! Maar is 24 inch wel de juiste maat voor je kind? Kijk hiervoor om te beginnen naar de leeftijd van je kind, dit geeft een indicatie voor de juiste maat. Een 24 inch kinderfiets is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 8 tot 10 jaar oud. Belangrijker bij het bepalen van de juiste maat is de lengte van je kind. Misschien is je kind wel groter of juist kleiner dan andere kinderen van dezelfde leeftijd. Voor een omafiets 24 inch geldt een lichaamslengte van ongeveer 134 tot 140 centimeter, wat overeenkomt met kledingmaat 134-140. Is 24 inch de juiste maat omafiets voor je kind? Zoek dan de leukste 24 inch omafiets uit ons assortiment!

Is een omafiets 24 inch niet de juiste maat? Bekijk onze andere kinder omafietsen:

Kies een omafiets 24 inch met versnellingen

Als je kind de omafiets dagelijks gaat gebruiken om naar school te fietsen, is een kinder omafiets 24 inch met versnellingen een goede keuze! Met een omafiets 24 inch met versnellingen fiets je altijd soepel. Of je nu een viaduct op moet of tegenwind fietst, je kunt altijd de juiste versnelling kiezen. In ons assortiment vind je een omafiets 24 inch met versnellingen in verschillende kleuren. Zo is er altijd een omafiets die jouw kind graag wil hebben!

Er zijn geen producten in deze categorie.