Menu
Winkelwagen

Omafietsen 26 inch

26 inch omafiets kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Op zoek naar een omafiets 26 inch? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bike.nl is specialist in kinderfietsen en we hebben een ruime voorraad kinder omafietsen 26 inch voor jouw kind! De omafiets is enorm populair en wij weten wel waarom! Een 26 inch omafiets heeft een stijlvolle uitstraling, waar je kind zeker vrolijk van wordt! In ons assortiment vind je mooie 26 inch omafietsen van Popal. Deze fietsen hebben we uitgekozen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. En ze zien er nog eens geweldig uit ook!

De omafiets is een van de meest verkochte fietsen in Nederland. 26 inch omafietsen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Voor een zeer lage prijs krijg je een verrassend hoog comfort! De 26 inch omafietsen hebben een hoog gemonteerd stuur, waardoor je lekker rechtop zit. Dit is kenmerkend voor omafietsen! Ben je op zoek naar een omafiets 26 inch met voordrager? Bekijk dan onze praktische 26 inch transportfietsen!

Is een omafiets 26 inch de juiste maat voor mijn kind?

Leuk dat je op zoek bent naar een 26 inch omafiets voor je kind! Maar is 26 inch wel de juiste maat? Hiervoor kijken we allereerst naar de leeftijd van je kind. 26 inch omafietsen zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 10 tot 14 jaar oud. De leeftijd geeft echter alleen een indicatie! De lengte van je kind is veel belangrijker bij het bepalen van de juiste maat omafiets. Een 26 inch omafiets is geschikt voor kinderen met een lengte van 146 tot 158 centimeter, wat overeenkomt met kledingmaat 146 tot 158. Komt dit overeen met de lengte van je kind? Begin dan meteen met het uitzoeken van de mooiste 26 inch omafiets voor jouw kind! Is je kind te groot voor een 26 inch omafiets, kijk dan naar onze 28 inch omafietsen.

Is een omafiets 26 inch toch niet de juiste maat? Bekijk onze andere maten kinder omafietsen:

Ga voor een omafiets 26 inch met versnellingen

Je kind zal een omafiets 26 inch waarschijnlijk gebruiken om dagelijks naar school te fietsen. Een omafiets 26 inch met versnellingen is dan een uitstekende keuze! Met een omafiets 26 inch met versnellingen fiets je altijd soepel. Of je nu een brug over moet of tegenwind fietst, altijd kies je de juiste versnelling. In ons assortiment vind je 26 inch omafietsen met 3 versnellingen in verschillende kleuren. Zo zit er zeker iets tussen voor jouw kind!

Er zijn geen producten in deze categorie.