Menu
Winkelwagen

Omafietsen 22 inch

22 inch omafiets kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Ben je op zoek naar een 22 inch omafiets? Dan ben je bij Bike.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in kinderfietsen en hebben een ruime voorraad kinder omafietsen 22 inch! De omafiets is enorm populair en wij weten wel waarom! Een 22 inch omafiets heeft namelijk een stijlvolle uitstraling, waar ieder kind dol op is! In ons assortiment vind je de mooiste 22 inch omafietsen van Popal. We bieden deze fietsen aan vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geweldige looks!

De omafiets is een van de meest verkochte fietsen in Nederland. Een 22 inch omafiets is dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je krijgt een verrassend hoog comfort tegen een hele lage prijs! De 22 inch omafietsen hebben een hoog gemonteerd stuur, waardoor je lekker rechtop zit. Deze zithouding is kenmerkend voor omafietsen! Zo gaat je kind comfortabel naar school op een omafiets 22 inch!

Is een omafiets 22 inch de juiste maat voor mijn kind?

Ben je op zoek naar een 22 inch omafiets voor je kind? Uitstekende keuze! Is een omafiets 22 inch de juiste maat? Hiervoor kijken we om te beginnen naar de leeftijd van je kind. Ter indicatie: een omafiets 22 inch is geschikt voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 7 tot 9 jaar. Belangrijker is echter de lengte van je kind, want misschien is je kind wel groter of juist kleiner dan andere kinderen van dezelfde leeftijd. Een 22 inch omafiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 128 tot 134 centimeter, wat overeenkomt met kledingmaat 128-134. Komt dit overeen met de lengte van je kind? Bekijk dan meteen onze mooie 22 inch omafietsen en kies de leukste uit!

Is een omafiets 22 inch niet de juiste maat? Bekijk onze andere kinder omafietsen:

Kies een omafiets 22 inch met versnellingen

Gaat je kind de 22 inch omafiets gebruiken om iedere dag naar school te fietsen? Denk dan zeker na over een omafiets 22 inch met versnellingen! Met een omafiets 22 inch met versnellingen fiets je altijd soepel. Of je nu tegenwind fietst of een heuveltje over moet, je kunt altijd de juiste versnelling kiezen! In ons assortiment vind je 22 inch omafietsen met 3 versnellingen in verschillende kleuren. Zo is er voor ieder kind een passende 22 inch omafiets!

Er zijn geen producten in deze categorie.