Menu
Winkelwagen

Omafietsen 20 inch

Omafiets 20 inch kopen? Dat doe je bij Bike.nl!

Ben je op zoek naar een 20 inch omafiets? Dan ben je bij Bike.nl aan het juiste adres. Wij zijn specialist in kinderfietsen en hebben een ruime voorraad 20 inch omafietsen voor kinderen! De omafiets is enorm populair en wij weten wel waarom! Een 20 inch omafiets heeft namelijk een hippe uitstraling, waar ieder kind dol op is! In ons assortiment vind je de mooiste 20 inch omafietsen van Popal. We bieden deze fietsen aan vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geweldige looks!

De omafiets is een van de meest verkochte fietsen in Nederland. Een 20 inch omafiets is dan ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Je krijgt een verrassend hoog comfort tegen een hele lage prijs! De 20 inch omafietsen hebben een hoog gemonteerd stuur, waardoor je kind lekker rechtop zit. Deze zithouding is kenmerkend voor omafietsen en zorgt ervoor dat je kind comfortabel naar school gaat op een 20 inch omafiets!

Is een omafiets 20 inch de juiste maat voor mijn kind?

Ben je op zoek naar een 20 inch omafiets voor je kind? Goede keuze! Om te bepalen of 20 inch de juiste maat is, kijken we om te beginnen naar de leeftijd van je kind. Ter indicatie: een omafiets 20 inch is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 tot 8 jaar. De leeftijd van je kind is echter belangrijker, want misschien is je kind wel groter of juist kleiner dan andere kinderen van dezelfde leeftijd. Een 20 inch omafiets is geschikt voor kinderen met een lichaamslengte van 122 tot 128 centimeter, wat overeenkomt met kledingmaat 122-128. Komt dit overeen met de lengte van je kind? Bekijk dan meteen onze mooie 20 inch omafietsen en kies de omafiets die het beste bij jouw kind past!

Is een omafiets 20 inch niet de juiste maat? Bekijk onze andere kinder omafietsen:

Er zijn geen producten in deze categorie.