De jaarlijkse koopjesperiode rond Black Friday is weer in aantocht. Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 26 november, maar Bike.nl pakt uit met geweldige deals van 19 t/m 28 november! Tijdens deze Black Friday-actie verlagen we prijzen op vele Nogan fietsen tot het laagste niveau van het jaar! Lees snel verder om meer te weten over onze Black Friday fiets aanbiedingen


Kinderfietsen al vanaf slechts €120,-!

Met de feestdagen voor de deur is Black Friday misschien wel dé periode om cadeautjes voor je kinderen te kopen. En wat is er nu leuker dan je kind verrassen met een gloednieuwe, schitterende kinderfiets? Daarom zijn onze Nogan kinderfietsen tijdens de Black Friday-actie enorm in prijs verlaagd! Voor meisjes is er de Nogan Butterfly of Nogan Puck, beiden verkrijgbaar in Roze of Turquoise: tijdens Black Friday al vanaf slechts €125,-! Voor jongens hebben we uiteraard ook een geweldige kinderfiets aanbieding. De Nogan Harley is tijdens Black Friday tijdelijk verkrijgbaar vanaf slechts €120,-! Ook de stoere Nogan Mick is scherp geprijsd. Perfect om je kind mee te verrassen tijdens Sinterklaas of Kerst! Bekijk hier alle kinderfietsen uit de Black Friday Sale.


Tot €100,- korting op stijlvolle Nogan transportfietsen!

Tijdens Black Friday zijn ook onze Nogan transportfietsen tegen een extra lage prijs verkrijgbaar. Misschien wel de beste fiets aanbieding die je tijdens Black Friday kunt scoren: de Nogan Vintage transportfiets voor dames in de frisse kleur Oslo Groen, met Shimano Nexus 3 versnellingen. Van €379,- voor slechts €279,- tijdens de Black Friday-actie van 19 t/m 28 november! Ook heren kunnen profiteren van een uitstekende aanbieding op een Nogan Vintage transportfiets, verkrijgbaar vanaf €329,-!

Deze transportfietsen zijn ook enorm populair onder de schoolgaande jeugd. Ben je voor je zoon of dochter op zoek naar een degelijke en betaalbare schoolfiets? Ook dan is Black Friday hét moment om je kans te grijpen. De Nogan Vintage transportfietsen voor meisjes zijn er in vele prachtige kleuren en zowel met als zonder versnellingen verkrijgbaar. Er is dus altijd een model die in de smaak valt bij jouw dochter. Nu al vanaf €239,-! Voor jongens is deze stoere transportfiets er in de kleuren Mat Zwart en Leger Groen. Met of zonder versnellingen! Sla nu je slag, want de Nogan Vintage transportfiets voor jongens haal je nu al in huis vanaf €259,-! Bekijk hier alle transportfietsen die meedoen aan de actie.

De Black Friday-actie is geldig in de periode van 19 t/m 28 november.