Bigline gaat verder als Bike.nl! Met veel plezier hebben we de afgelopen jaren gewerkt aan het concept van Bigline. Begonnen als kleine start-up, maar in rap tempo uitgegroeid tot XL fietsenwinkel voor de hele familie. Bigline is inmiddels een begrip in de regio Utrecht en daarbuiten, maar onze ambities zijn groter! Bij deze ambities hoort een nieuwe naam: Bike.nl! Weten wat Bike.nl jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Dé online fietsenwinkel voor de hele familie

Met Bike.nl beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. Onze fietsenwinkel in Utrecht sluit de deuren en met dezelfde mensen en dezelfde passie voor fietsen focussen we ons op datgene waar we écht goed in zijn: het aanbieden van voordelige fietsen, fietsaccessoires en onderdelen met het gemak van online. Bike.nl wordt dé online fietsenwinkel voor de hele familie. De scherpe prijzen en de gewoon goede service? Die blijven zoals je van ons gewend bent!

Waarom kies je voor Bike.nl?

Kortom: een fiets kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Bij Bike.nl vind je duizenden fietsen van onder meer Nogan, Popal en Supersuper. Direct uit voorraad leverbaar! Bekijk en bestel je fiets wanneer het jou uitkomt, want je kunt 24/7 terecht in onze online fietsenwinkel. Ook dat is het gemak van online! Heb je een keuze gemaakt? Bestel en betaal je nieuwe fiets veilig en gemakkelijk. Dan bezorgen wij hem bij je thuis!

Bike.nl: alles op het gebied van fietsen

Bike.nl is jouw one-stop shop voor alles wat met fietsen te maken heeft! Naast fietsen, transportfietsen en kinderfietsen kun je bij Bike.nl terecht voor fietsaccessoires, fietskleding en fietsonderdelen. Van kinderzitjes tot fietssloten en van fietskratten tot fietshelmen: je vindt het bij Bike.nl! We bieden merken als Axa, Abus, Bobike, Basil, New Looxs, Urban Iki en XLC. Benieuwd naar al onze merken? Bekijk dan onze merkenpagina. We zien je graag in onze online fietsenwinkel!